1

De elektrische trappenklimmer
Geschikt voor lasten tot 140 kg. en is uitge- voerd met een krachtige compacte motorunit. Met een breedte van slechts 365mm en wielen van 200mm, is het mogelijk om zware goederen over smalle bochtige trappen te transporteren.

2

VEILIGHEID EERST!
De Stairmobil klimt met gemak traptreden op en af tot 220 mm hoogte.
De automatische wielremmen op alle wielen zorgen voor een veilig transport over de trap. Stootrubbers op de motorunit voorkomen dat er beschadigingen aan de traptreden ontstaan..

3

Bedieningspaneel en handgrepen
Het overzichtelijk geplaatst bedieningspaneel met indicatie van de rijrichting en informatie over de laadtoestand van de accu.
Regelbare klim- en daalsnelheid van 6 tot 16 treden per minuut. Ergonomisch gevormde en gesloten handgrepen, voorkomen dat deze per ongeluk uit uw handen glippen.

4

Het accupack
Energiebesparing door de automatische uit- schakeling van de elektronica na 5 minuten niet in gebruik.
De verwisselbare accu kunt u eenvoudig uit- en in de motorunit klikken en deze via een 220V wandcontactdoos opladen. Ook is er een 12V autolader leverbaar.

5

Voor alle trappen
De Stairmobil is speciaal ontwikkelt voor het transporteren van goederen en gereedschaps- kisten over smalle (draai)trappen. Het transport over een ruime trap is vanzelfsprekend mogelijk.

6

Op vlizotrap
Door zijn compacte afmetingen van de motor- unit en de wielen is de Stairmobil® ook geschikt om goederen over een vlizotrap te vervoeren.

7

Het beladen / lossen van apparaat
Het plateau van de Stairmobil kan tot de vloer zakken, waardoor er zonder moeite geladen en gelost kan worden.
Met behulp van een sjorband wordt de lading vastgezet op het draagplateau.

8

Liftsysteem (ketel of wasdroger op hoogte)
Doormiddel van het geïntegreerde liftsysteem op de Stairmobil-L, kan een cv-ketel aan de wand op de gewenste hoogte, tot 120 cm, ge- monteerd en gedemonteerd worden.

De lift kan ook gebruikt worden om andere apparaten zoals inbouw (combi)magnetron, wasdroger enz. op hoogte te plaatsen of weg te halen.